ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΙ

Τρέχουμε στον κόσμο και στηρίζουμε το MAKE-A-WISH

Για να προσφέρετε τη δωρεά σας πατήστε ΕΔΩ

The 12 marathons project:

Τρέχοντας 12 μαραθώνιους, σε 12 μήνες, σε 12 χώρες, συγκεντρώνουμε χρήματα για το Make-A-Wish, ώστε να εκπληρώσουμε ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Γι’ αυτά τα παιδιά δεν είναι απλά μία ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι φως στο σκοτάδι, είναι δύναμη, είναι ζωή!

Όνομα: Γιώργος Κακαβάνης

Στόχος: 12 μαραθώνιοι σε 12 μήνες σε 12 διαφορετικές χώρες του κόσμου

Ίδρυμα: Make-A-Wish

Ιστοσελίδα: www.12marathons.com (θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες από τους αγώνες)

Σας ευχαριστώ που επισκέπτεστε τη σελίδα μου για την χρηματοδότηση του MAKE-A-WISH

Παρακαλώ πατήστε στα δεξιά της σελίδας το κουμπί “DONATE NOW” και δωρίστε ότι ποσό επιθυμείτε. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στο MAKE-A-WISH για να εκπληρωθούν ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Συνεισφέρετε κι εσείς στο να χαρίσουμε μεγάλα χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν τόσο ανάγκη!

Αν δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε την κατάθεσή σας μέσω της πλατφόρμας, υπάρχει η εναλλακτική μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Απλώς σαν αιτιολογία σημειώστε: MAKE A WISH και προαιρετικά το επίθετό σας. Αν θέλετε στείλτε μας με μαιλ στο gkakavanis@gmail.com το ονοματεπώνυμό σας και το ποσό της κατάθεσης.

Αριθμός λογαριασμού: GR5001100540000005451047343

Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα

ή

Αριθμός λογαριασμού: GR8101401010101002789003970

Τράπεζα:ALPHA BANK

Φέτος τον Ιανουάριο ξεκινήσαμε ένα “διαφορετικό ταξίδι” με στόχο την υλοποίηση του παραπάνω στόχου. Μετά τις πρώτες αντιδράσεις αρκετών του στυλ “τι πας να κάνεις; γιατί να το κάνεις; είσαι τρελός;”, στο πέρασμά των μηνών πολλοί λέγατε να συνδυάσουμε όλο αυτό το ξεχωριστό εγχείρημα, με ένα fundraising, τη συγκέντρωση χρημάτων δηλαδή για ένα ίδρυμα. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα να στηρίξουμε τη δράση του MAKE-A-WISH ώστε να εκπληρώσουμε ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές τους! Το ξεχωριστό αυτό “ταξίδι των 12 μαραθωνίων” ολοκληρώνεται στις 15 Δεκεμβρίου στην Ισπανία.

Η δωρεά μέσω του gogetfunding είναι απλή, γρήγορη και απολύτως ασφαλής όπως και όλα τα προσωπικά σας στοιχεία.

Πώς ξεκίνησε η ιδέα;

Ύστερα από το επιτυχημένο project της σεζόν 2017-2018 με τη συμμετοχή μου σε όλους τους δυνατούς μαραθώνιους της Ελλάδας σε μία σεζόν χωρίς να έχω τρέξει στο παρελθόν ούτε έναν!… άρχισα να σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω ένα νέο. Στο μυαλό μου το φανταζόμουν ότι έπρεπε να είναι δυσκολότερο και πιο απαιτητικό από το προηγούμενο αλλά παράλληλα και ευχάριστο γιατί ως γνωστόν τρέχω για την χαρά και την ευφορία που προσφέρει το τρέξιμο και όχι για το χρόνο ή κάποιο συγκεκριμένο στόχο. Με τι άλλο ακόμα θα μπορούσα να το συνδυάσω τότε, ώστε να κάνω το project ευχάριστο και ενδιαφέρον; Τι άλλο λατρεύω να κάνω; Ταξίδια! Και πως συνδυάζονται αυτά; Ε.. και κάπως έτσι γεννήθηκε το project να τρέξω…

12 μαραθώνιουςσε

12 μήνεςσε

12 διαφορετικές χώρες κόσμου!

Έτσι λοιπόν το Ιανουάριο του 2019 βάλαμε μπρος για ένα πιο φιλόδοξο αυτή τη φορά project!


Ύστερα από εκατοντάδες ώρες αναζήτησης, πολύ σχεδιασμό, αλλαγές και τροποποιήσεις, το πλάνο διαμορφώθηκε.

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (42χμ)
 • Ιανουάριος: Μαρακές, Μαρόκο
 • Φεβρουάριος, Βαλέτα, Μάλτα (αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας)
 • Μάρτιος: Λεμεσός, Κύπρος
 • Απρίλιος: Ρώμη, Ιταλία
 • Μάιος: Λάιντεν, Ολλανδία
 • Ιούνιος: Λιέγη, Βέλγιο (Beer Marathon)
 • Ιούλιος: Αγ. Πετρούπολη
 • Αύγουστος: Ελσίνκι
 • Σεπτέμβριος: Ρίτσμοντ, Λονδίνο, Αγγλία
 • Οκτώβριος: Κατοβίτσε, Πολωνία (εμβόλιμος αγώνας στη θέση της Μάλτας!)
 • Οκτώβριος: Λισαβόνα, Πορτογαλία
 • Νοέμβριος: Αθήνα, Ελλάδα
 • Δεκέμβριος: Μάλαγα, Ισπανία
Οι λόγοι που το δημοσιοποιώ;

α) να εμπνεύσουμε περισσότερο κόσμο είτε να σηκωθεί από τον καναπέ και να βγει έξω να απολαύσει όλα τα οφέλη που προσφέρει το τρέξιμο, είτε να συνειδητοποιήσει ότι όλα όσα θα ήθελε είναι εφικτά με τη δύναμη της θέλησης. Αν εγώ καταφέρω να ολοκληρώσω αυτό το project που δεν θεωρώ τον εαυτό μου ούτε καν ερασιτέχνη αθλητή, φανταστείτε πόσα ακόμα μπορούμε να πετύχουμε αρκεί να.. «βάλουμε το ένα πόδι μπροστά από το άλλο», δηλαδή πρώτα να τα ονειρευτούμε, μετά να τα πάρουμε απόφαση και στη συνεχεία να ξεκινήσουμε την υλοποίησή τους.
β) να συνδυάσω όλη αυτή την προσπάθεια ενός έτους με την χρηματοδότηση ενός ιδρύματος. Στο εξωτερικό είναι πολύ διαδεδομένο, ας το κάνουμε πράξη κι εμείς και ας βοηθήσουμε να σκορπίσουμε χαμόγελα σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες που το έχουν ανάγκη ίσως όσο άλλος κανείς


Πώς;

Απλό… Το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και… πάμεεεε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *